Evenementen hulpverlener

Driedaagse cursus  (24 uur ) EXL examen 

Evenementen hulpverlener cat 1

  • Vooropleiding is niet nodig
  • Werkboek, examens, Certificering en pasje MFFA ® Europa. (Cat 1)
  • Deze cursus is geheel ontwikkeld conform de inhoud en eindtermen van het cursusmateriaal en de richtlijnen van de NRR en ERC.

EHV – Allround compleet op Basic Life Support cursus voor inhoud en eindtermen, inclusief reanimatie en AED-gebruik. Na afloop van deze cursus kun je de levensreddende handelingen toepassen en een volwassen veilig benaderen, in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer, zeer zware bloedingen stelpen, veilig stabiliseren, reanimeren (volwassen, kind / zuigeling, drenkeling), verstikking verhelpen, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen. Herkennen van ziektes en ziektebeelden als pijn op de borstkas, beroerte, flauwte, bewusteloosheid, hersenschudding, hersenkneuzing, insectensteek, tekenbeet, allergische reactie, kortademigheid, hyperventilatie, verslikking, onderkoeling, oververhitting, diabetes, epilepsie, koortsstuipen ….etc. en -bij letsels zoals huidwonden, bloedingen, brandwonden, letsels aan botten, spieren en gewrichten, hoofd- en wervelletsels …etc. zinvol en veilig verzorgen.

Extra skills  zijn altijd mogelijk  zoals sport letsel, ziektebeelden of letsel bij letsel en benaderingen bij kinderen, jonge tieners, maar ook Bedrijfshulpverlening ,brandbestrijding ,kleine brandblussers alle lessen worden In-Company  gegeven maar het kan in overleg op een andere locatie

  • Kosten zijn 350 euro
  • in  ze worden gegeven op zaterdagen /zondagen van 9:30 tot 18:00 of in de avond uren 

Slaag je voor dit certificaat dan Kan deze geheel terug Verdienen met 4 praktijkdagen, in 32 uur nadere info na aanmelding.

De EHBO cursus wordt door sommige zorgverzekeraars tot 100% vergoed, informeer hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar.

Inschrijving Open inschrijving

  • Sep en okt 2022 9:30 tot 18:00 of in de avond uren 
  • ze worden op 2 verschillende locatie gegeven 
  • Uithof Den Haag jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag of 
  • Sportcampus Zuiderpark Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, 2533 SR Den Haag

maar u moet wel reserveren. >>>> klik hier voor ons inschrijfformulier. 

Heeft u 6 cursisten dan evt gewenst bij u In-Company.mits