Tweedaagse Eerste Hulpverlener cursus (BLS)

Cursus Eerste Hulpverlener Basic Life Support ,Tweedaagse cursus (16 uur )   240, 00 EXL PP
  • Minimaal 9 cursisten
  • Vooropleiding is niet nodig
  • Werkboek, examens, Certificering en pasje MFFA ® Europa.
  • Deze cursus is geheel ontwikkeld conform de inhoud en eindtermen van het cursusmateriaal en de richtlijnen van de NRR en ERC.

Het is een uitbreiding van de Basic Life Support cursus voor inhoud en eindtermen, inclusief reanimatie en AED-gebruik. Na afloop van deze cursus kun je de levensreddende handelingen toepassen en een volwassen veilig benaderen, in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer, zeer zware bloedingen stelpen, veilig stabiliseren, reanimeren (volwassen, kind / zuigeling, drenkeling), verstikking verhelpen, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen. Herkennen van ziektes en ziektebeelden als pijn op de borstkas, beroerte, flauwte, bewusteloosheid, hersenschudding, hersenkneuzing, insectensteek, tekenbeet, allergische reactie, kortademigheid, hyperventilatie, verslikking, onderkoeling, oververhitting, diabetes, epilepsie, koortsstuipen ….etc. en -bij letsels zoals huidwonden, bloedingen, brandwonden, letsels aan botten, spieren en gewrichten, hoofd- en wervelletsels …etc. zinvol en veilig verzorgen.

  • U betaald nu 25 euro reservering kosten
  • Schrijf u met 3 personen tegelijk in, dan krijgt u 10% korting

De EHBO cursus wordt door sommige zorgverzekeraars tot 100% vergoed. Informeer hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar.

inschrijving/ reserveren
Open inschrijving is altijd mogelijk maar u moet wel reserveren. via ons  inschrijfformulier  .

Les locatie
Alle lessen beginnen weer per september locatie: omgeving Zuiderpark Den Haag van stadsdeel zuidwest Den Haag

 Heeft u 6 cursisten dan evt gewenst bij u In-Company.mits de ruimte geschikt is  om de lessen covid 19 proef volgens de Richtlijnen MKB Nederland, VNO-NCW, Rijksoverheid te kunnen geven.