fbpx

Medische Dienst

Voor veel evenementen met een vergunning is de inzet van medische verzorging  verplicht en op kleinere evenementen vaak gewenst. Met onze kennis en ervaring nemen wij die zorg uit uw handen, geheel en al conform de richtlijnen. Hiertoe bestuderen wij uw draaiboeken (of assisteren hierin) en stellen wij het benodigde medische team  samen. Dit team is meest een combinatie van  First Aid Officer op abc protocol (Eerste Hulpverleners)  met verschillende oa specialiteiten modules, en senior First Aid Officer BLS  op abcde/ met of zonder PHTLS (pre-hospital trauma life support) ,s SEH Verpleegkundigen of Verpleegkundigen  CCU of verpleegkundigen,Ambulance verpleegkundigen en kan, waar nodig, worden uitgebreid met bijvoorbeeld een gespecialiseerde  arts

zo als: SEH Arts / Sportarts / andere gespecialiseerde  Artsen

Wij stellen ons duidelijk zichtbaar maar discreet op en we handelen snel en doeltreffend. Een ambulance inschakelen doen we alleen als opname in het ziekenhuis geïndiceerd is. Onze aanpak is erop gericht uw gast juist te laten blijven indien uw gast dat ook wenst.

We zijn nogal wat gewend en we kunnen dan ook prima overweg met de meeste voorzieningen en plaatselijke regelgeving. Ten slotte, van uw kopzorg maken wij een topzorg! Wilt u meer weten? Dat kan! Vraag dan een Offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact  met u op.

klik hier voor een offerte  aanvragen voor onze diensten