fbpx

Medische Dienst

Voor veel evenementen met een vergunning is de inzet van medische verzorging verplicht en op kleinere evenementen vaak gewenst. Met onze kennis en ervaring nemen wij die zorg uit uw handen, geheel en al conform de wettelijke richtlijnen.

 Hiertoe bestuderen wij uw draaiboeken (of assisteren hierin) en stellen wij het benodigde medische team samen. Dit team is meestal een combinatie van een First Aid Officer op ABC-protocol (Eerste Hulpverleners) met verschillende specialisatie modules en een senior First Aid Officer BLS op ABCDE-protocol met of zonder PHTLS (Prehospital Trauma Life Support), SEH-verpleegkundigen of CCU-verpleegkundigen en ambulanceverpleegkundigen. Dit team kan, waar nodig, worden uitgebreid met bijvoorbeeld een gespecialiseerde arts, zoals een SEH-arts, sportarts of andere gespecialiseerde artsen.

 Wij stellen ons duidelijk zichtbaar maar discreet op en we handelen snel en doeltreffend. Een ambulance inschakelen doen we alleen als opname in het ziekenhuis geïndiceerd is. Onze aanpak is erop gericht uw gast juist te laten blijven indien uw gast dat ook wenst.

We zijn nogal wat gewend en we kunnen dan ook prima overweg met de meeste voorzieningen en plaatselijke regelgeving. Ten slotte, van uw kopzorg maken wij een topzorg! Wilt u meer weten? Vraag dan een Offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

klik hier voor een offerte  aanvragen voor onze diensten