Medische Dienst

Voor veel evenementen met een vergunning is de inzet van medische verzorging verplicht en op kleinere evenementen vaak gewenst. Met onze kennis en ervaring nemen wij die zorg uit uw handen, geheel en al conform de wettelijke richtlijnen.

Hiertoe bestuderen wij uw draaiboeken (of assisteren hierin) en stellen wij het medische team samen. Dit team is meestal een combinatie van een  Eerste Hulpverleners met verschillende specialisatie modules en een EHBO-er BLS op xABCDE-protocol , PHTLS (Prehospital Trauma Life Support), SEH-verpleegkundigen van CCU -verpleegkundigen en ambulanceverpleegkundigen. Dit team kan, waar nodig, uitgebreid worden met bijvoorbeeld een gespecialiseerde arts, zoals een SEH-arts, sportarts van andere gespecialiseerde artsen.

Wij stellen ons duidelijk zichtbaar maar discreet op en wij handelen snel en effectiefend. Een ambulance inschakelen doen we alleen als opname in het ziekenhuis geïndiceerd is. Onze aanpak is erop gericht uw gast juist te laten blijven indien uw gast dat ook wenst.

We zijn nogal wat gewend en we kunnen dan ook prima overwegend met de meeste voorzieningen en wettelijke voorschriften. Ten slotte, van uw kopzorg maken wij een topzorg! Wilt u meer weten? Vraag dan een Offerte aan, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

klik hier voor een offerte aanvragen voor onze diensten