+31 6 504 502 86 info@almts.nl

Verkeersregelaars

Of u nu een klein of een groot evenement organiseert. Een sportwedstrijd, een concert, een festival of een bedrijfsopening. Verkeersregelaars zijn bij de meeste evenementen een must. Met de verkeersregelaars van A.L.M.T.S. Group gecreëerd u optimale bereikbaarheid en doorstroming rondom uw evenement.

 Het verkeer regelen bij evenementen vraagt ​​ervaring. Ervaring in het verkeer regelt op de eerste plaats. Maar vooral ook ervaring in de omgang met publiek, zeker als het gaat om festivals en sportevenementen. Ervaring met elk type evenement waar waar tot honderdduizenden bezoekers worden verwacht. Onder alle omstandigheden staan ​​onze professionals klaar om de bereikbaarheid van de locatie te waarborgen. En om bij vertrek een geordende verkeersstroom te waarborgen. Bovendien kan elke bezoeker rekenen op een warm welkom dankzij onze gastvrije verkeersregelaars.

Alle A.L.M.T.S. Group beroepsverkeersregelaars hebben een landelijk verkeerregelaarspas. Een aantal van de verkeersregelaars heeft ook een Eerste Hulp diploma. Sommige regelaars hebben tevens een VCA certificaat.

Vraag nu online en snel een offerte aan.