fbpx

Verkeersregelaars

Of u nu een klein of een groot evenement organiseert. Een sportwedstrijd, een concert, een festival of een bedrijfsopening. Verkeersregelaars zijn bij de meeste events een must. Met de verkeersregelaars van A.L.M.T.S creëert u optimale bereikbaarheid en doorstroming rondom uw evenement.

 Het verkeer regelen bij evenementen vraagt ervaring. Ervaring in het verkeerregelen op de eerste plaats. Maar vooral ook ervaring in de omgang met publiek, zeker als het gaat om festivals en sportevenementen. Ervaring met elk type evenement waar honderden tot honderdduizenden bezoekers worden verwacht. Onder alle omstandigheden staan onze professionals klaar om de bereikbaarheid van de locatie te garanderen. En om bij vertrek een geordende verkeersstroom te waarborgen. Daarnaast kan elke bezoeker rekenen op een warm welkom dankzij onze gastvrije verkeersregelaars.

Alle A.L.M.T.S beroepsverkeersregelaars hebben een landelijke verkeerregelaarspas. Een aantal van de verkeersregelaars heeft ook een Medics First Aid diploma. Sommige regelaars hebben tevens een VCA certificaat.

Vraag nu online en snel een offerte aan.