fbpx

Over ons

Maatwerk in medische hulpverlening bij evenementen! met (Ruim 30 jaar ervaring )

De A.l. Medical Totaal Service ( A.L.M.T.S Group )  is een professionele dienstverlener gespecialiseerd in acute hulpverlening bij evenementen.Of het nu gaat om sportevenementen, house & dance events, themafeesten of het begeleiden van filmopnames; de ALMTS Group levert voor alle gelegenheden goed opgeleide en gediplomeerde  (Para-) medische hulpverleners met betaalde krachten volgens cao afspraken van de vbe.

Steeds meer opdrachtgevers in heel Nederland ontdekken de kennis en kracht van ALMTS Group wanneer het gaat om maatwerk op het vlak van medische hulpverlening bij evenementen variërend in aard en omvang.

Waar we extra trots op zijn is dat we naast het inzetten van ervaren professionals sinds 2013 aangemerkt als erkend leerbedrijf. Bovendien bieden we sinds begin dit jaar mbo en hbo verpleeg- en geneeskunde studenten een stevige basis door ze te laten samenwerken op het vlak van pre-hospitaal Trauma Live Support.

Ook hebben wij, in samenwerkingen i v m leerlijn ‘Eerste Hulpverlener’ voor mbo studenten Zorg & Dienstverlening.

Op die manier trachten wij ons als dienstverlener te onderscheiden op het vlak van social return door jonge mensen de mogelijkheid te bieden om een mooi vak te leren.

Heeft u binnenkort een evenement en wilt u dat alles veilig en verantwoord verloopt?

Bent u op zoek naar een medische dienst die effectief kan samenwerken met beveiligers en verkeersregelaars? Of zoekt u een solide partner die samen die het vak gebied als een beroep ziet.

Met  Advanced Life Support (ALS) Team bestaat uit: BIG Registreerde 
SEH Arts,Sportarts Arts – SEH Verpleegkundigen,Verpleegkundigen  CCU  ,

Ons  Basic Life Support  (BLS) Team bestaat uit: senior First Aid Officer BLS  op abcde en liefs met /PHTLS (pre-hospital trauma life supportniveau Leerling Bachelor Medische Hulpverlening (BMH)  Geneeskundige studenten(alle jaargangen ) verpleegkudige(HBO/MBO) studenten / en First Aid Officer BLS ​op  abc protocol 

Wij verlenen onze medewerking aan onder meer:

 • Diverse Vecht- en Verdedigingssporten (w.o. Judo, Tang Soo Do, Jiu Jitsu , Tae Kwondo, Karate, Boksen , Kick-boksen , European Youth Olympic Festival etc.)
 • Sport aktieviteiten (ocw) Kleine en grote sporttoernooien (zaal en veld),Stadspelen,Beachsporten (hockey, volleybal , soccer)
 • House- en Dancefeesten,Studenten feesten
 • Voorts een reeks van Culturele evenementen (Intocht Sinterklaas,Chinees Nieuwjaar,Maanfeesten Vlaggetjesdag Scheveningen,prinsjesdag,Surinamse feesten,Pasar Malam Indonesia  etc.)
 • Zeer speciale gelegenheden ;Ambassades, Ministerie van BZ en Koninkrijksrelaties speciale Congressen etc
 • Memorials (herdenkingsevenementen)
 • Schaatsevenementen van de KNSB incl. de skisport
 • Pretparken,Theater ,World forum
 • Kermissen in Zuid-Holland,Utrecht
 • Markten, wijkfeesten en braderieën,Shopping Night 
 • Begeleiding van Film- en TV opnames en Video clips (Zwartboek,Ik Wed Dat Ik Het Kan, )

Voor de hierboven genoemde evenementen verzorgen wij tevens de medische dienst conform voorschriften op Kampioenschappen zowel Regionaal, Nationaal en Internationaal .

Uiteraard is dit slechts een greep uit de mogelijkheden, al onze diensten zijn maatwerk, daarom is vooroverleg met uw organisatie nodig. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

 • Wij voeren een stringent kwaliteitsbeleid NEN 51224 en zijn daarom aangesloten bij stichting expertisecentrum klacht en gezondheidsrecht
 • Wij zijn aangesloten bij vbe zo dat we mensen kunnen verlonen volgens cao afspraken 
 • De belastingdienst heeft ons sectorindeling 35 toegekend 
 • We zijn ook een Erkend leerbedrijf  Verpleegkundige 4): 100064724  (uniek in de evenementen wereld)

beoordeling SBB

 • Het verheugt SBB dat u de komende vier jaar mbo-studenten wilt blijven opleiden in de praktijk. U biedt ze een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. SBB waardeert dat, want zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt… 

klik hier voor een offerte  aanvragen voor onze diensten