fbpx

MEDIC FIRST AID ® 
Deze opleiding is wereldwijd erkend en aanbevolen door de WHO (World Health Organisation), conform de nieuwste richtlijnen van ERC (European Resuscitation Counsil), de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) en de AHA (American Heart Association)

De ééndaagse MFA ® Europe Basiscursus Eerste Hulp geeft de ‘de eerste ter plaatse’ voldoende handvatten om binnen de eerste minuten na een ongeval snel en effectief op te kunnen treden tot aan het moment waarop de hulpverlening wordt overgenomen door de gewaarschuwde externe professionele hulpverleningsinstanties. Deze cursus is geheel ontwikkeld conform de inhoud en eindtermen van het cursusmateriaal en de richtlijnen van de NRR en ERC.
Opleidingsnaam BLS (€ 130,- p.p. incl. btw)

De tweedaagse MFA ® Europe Eerste Hulpverlener cursus is een uitbreiding van de BLS cursus qua inhoud en eindtermen, inclusief reanimatie en AED gebruik.
Opleidingsnaam EHV-V (€ 230,- p.p. incl. btw)

De driedaagse MFA ® Europe Eerste Hulpverlener cursus Allround is inclusief zuigeling- en kinder eerste hulp en ziektebeelden, inclusief reanimatie en AED gebruik. De daarbij geformuleerde eindtermen voldoen tevens ruimschoots aan de criteria ten behoeve van de regeling rondom de opleidingseisen op het terrein van het certificaat eerstehulpverlening voor kinderen van de gastouders binnen het kinderdagverblijf.
Opleidingsnaam EHV-A (€ 320,- p.p. incl. btw)

Groepsgrootte
Elke groep telt maximaal 12 personen

Werkmateriaal
Werkmateriaal, examens, certificering en pasje zijn bij de prijs inbegrepen.

Tijdsduur
De lesdagen starten om 9:00 uur en eindigen om 17:00 uur

Inschrijving
Open inschrijven is altijd mogelijk. U kunt zich aanmelden via ons inschrijfformulier.

Leslocatie 
Alle lessen vinden plaats op ons kantoor in Den Haag of indien gewenst bij u In-Company

Vergoeding
EHBO Cursus kan 100% door zorgverzekeraars vergoed worden, omdat zij het belang van preventie –  voorkomen is beter dan … informeer bij jouw eigen zorgverzekering hoeveel er vergoed wordt …..