fbpx

Opleidingen MFA ®

MEDIC FIRST AID ®
Deze opleiding is wereldwijd erkend en aanbevolen door de WHO (World Health Organisation), conform de nieuwste richtlijnen van ERC (European Resuscitation Counsil), de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) en de AHA (American Heart Association).

 De ééndaagse MFA ® Europe Basiscursus Eerste Hulp geeft de ‘eerste persoon ter plaatse’ voldoende handvatten om binnen de eerste minuten na een ongeval snel en effectief op te kunnen treden tot aan het moment waarop de hulpverlening wordt overgenomen door de gewaarschuwde externe professionele hulpverleningsinstanties. Deze cursus is geheel ontwikkeld conform de inhoud en eindtermen van het cursusmateriaal en de richtlijnen van de NRR en ERC.
Opleidingsnaam BLS (€ 130,- p.p. incl. btw)

 De tweedaagse MFA ® Europe Eerste Hulpverlener cursus is een uitbreiding van de Basic Life Support cursus qua inhoud en eindtermen, inclusief reanimatie en AED-gebruik.
Opleidingsnaam EHV-V (€ 230,- p.p. incl. btw)

 De driedaagse MFA ® Europe Eerste Hulpverlener cursus Allround is inclusief Eerste Hulp en ziektebeelden aan zuigelingen en kinderen, inclusief reanimatie en AED-gebruik. De daarbij geformuleerde eindtermen voldoen tevens ruimschoots aan de criteria ten behoeve van de regeling rondom de opleidingseisen op het terrein van het certificaat Eerstehulpverlening voor kinderen van de gastouders binnen het kinderdagverblijf.
Opleidingsnaam EHV-A (€ 320,- p.p. incl. btw)

 Groepsgrootte
Elke groep telt maximaal 12 personen.

Werkmateriaal
Werkmateriaal, examens, certificering en pasje zijn bij de prijs inbegrepen.

Tijdsduur
De lesdagen starten om 9:00 uur en eindigen om 17:00 uur.

Inschrijving
Open inschrijving is altijd mogelijk. U kunt zich aanmelden via ons inschrijfformulier.

Leslocatie
Alle lessen vinden plaats op ons kantoor in Den Haag of indien gewenst bij u In-Company.

Vergoeding
De EHBO cursus wordt door sommige zorgverzekeraars tot 100% vergoed. Informeer hiervoor bij uw eigen zorgverzekeraar.